DOE MIJ MAAR

Promo voor de lezing en het boek
van doe mij maar diabetes

OPDRACHT

Maak een korte promo voor de lezing

doe mij maar diabetes 

Loes Heijmans is een super leuke, enthousiaste, keihard werkende weddingplanner uit het zuiden des lands. Haar bedrijf Fabuloes Weddings is booming. Loes heeft diabetes en de invloed die dat heeft op haar leven en op het krijgen van een kindje heeft ze beschreven in een boek. Op basis daarvan heeft ze nu ook een lezing ontwikkelt waarmee ze het verhaal in het hele land kan gaan vertellen. En dat zou mooi zijn, want het is een super goed verhaal. En aan de reacties van het publiek te zien ook zo ontzettend herkenbaar voor lotgenoten en voor medewerkers in zorg. 

We maakten naast de promo ook een teaser en 4 korte reacties uit het publiek. 

FILM

Promo

TEASER

Reactie uit het publiek

Jacqueline heeft voor mij een promovideo gemaakt van mijn lezing ‘Doe mij maar Diabetes’. Waar ik nog dacht; dat wordt gewoon een registratie van de lezing en die gaat zij tof editen, kwam Jacqueline met het idee om er nog een interview aan te koppelen en beelden van mijn dagelijkse leven, om het verhaal nóg sterker te maken. En dat bleek een schot in de roos te zijn!

Wat is het fijn om met iemand samen te werken die zo met je meedenkt, over hoe jouw dienst het mooiste tot zijn recht komt. Niets is haar hierin te veel! Ze verdiepte zich in mijn onderwerp en toonde zich echt betrokken. Toen ze met mijn film bezig was, betrok ze me ook in de afwerking daarvan, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat konden komen. 
En had ik al gezegd dat het buiten als die professionaliteit om, een superlief, warm en gezellig mens is?

Lieve Jacq, duizendmaal dank voor je prachtige werk! Ik ga het met veel trots de wereld in slingeren!

Loes Heijmans-van Beek

Schrijver, spreker en weddingplanner, Doe mij maar diabetes

TEAM

Film: Stories to Tell