samen iets moois maken

Met hart en ziel sta je achter je bedrijf. En hoe mooi is het als we dat samen aan de wereld kunnen vertellen. Film is niet meer weg te denken uit je marketing plan. Mensen doen zaken met mensen. Ze willen de ondernemer in de ogen kijken, de medewerkers de handen uit de mouwen zien steken en echte oprechte verhalen over ondernemerschap, passie, ambacht en kwaliteit zien. Samen bepalen we het doel van de boodschap, denken we na over de rol van de film in het volledige communicatie plan en plannen we het film proces. Wat is de kern van jullie verhaal, waar wil je de focus op hebben.  

PORtfolio

Ik heb in de afgelopen jaren voor de meest uiteenlopende bedrijven promo- en/of eventfilms en zelfs een aantal mooie mini docu’s mogen maken. Dat maakt mijn werk fantastisch. De ene avond sta ik langs een catwalk, volg ik een kunstenaar op de voet of sta ik in de keuken van een mooi restaurant, het volgende moment zit ik op het dak van een kerk voor een film van een dakdekkersbedrijf. Een promotiefilm van je bedrijf of instelling is in de huidige tijd bijna niet meer te missen. Het unieke verhaal van jouw bedrijf in slechts een paar minuten verteld aan de wereld. In te zetten op je eigen website, sociale media en natuurlijk vimeo en youtube (de grootste zoekmachine van de wereld). 

FONTYS HOGESCHOLEN

Mini docu Koers

OJBS de springplank

LVO SCHOLEN WEERT

recensies

“Stories to Tell heeft voor onze scholen in Weert en Cranendonck prachtige films gemaakt. Elke school heeft zijn eigen kenmerken en sfeer en dat zie je ook echt terug in de films. Het is mooi dat we met een kort filmpje kunnen laten zien waar elke school voor staat. Ik voel me trots op onze scholen als ik de films zie. We hebben de films in een zeer kort tijdsbestek moeten maken. Maar door de prettige samenwerking en de geweldige inzet van Jacqueline is het toch gelukt een mooi resultaat neer te zetten. De leerlingen en docenten voelden zich bovendien prettig door de manier waarop er gefilmd werd, ze vergaten vaak zelfs dat Jacqueline aanwezig was. En dat resulteerde in de mooiste beelden.”

Nicole Driessen- Matheij

PR-Communicatie, LVO Weert

De filmpjes van Jacqueline hebben me meermaals kippenvel bezorgd. En niet alleen mij, ook anderen. Het filmpje ‘Weert Groenste regio van de wereld’, heb ik al aan veel collega’s laten zien. Zelfs in Canada en China. Waar ook ter wereld krijg ik lovende woorden. Ik kan natuurlijk wel vertellen hoe trots ik ben op Weert en dat iedereen onze mooie stad eens moet bezoeken, de mooie film van Jacqueline laat daadwerkelijk zien dat Weert fantastisch is.

Jos Heijmans

Burgemeester van Weert

Jacqueline is een echte vakvrouw die met passie voor haar product staat. Ze neemt met half werk geen genoegen. Ze is een kei op het gebied van storytelling en denkt mee met de wensen van de klant. Ik ben erg blij met reeks filmpjes voor de Met ons. In Weert campagne. Dat waar Weert voor staat en wat de stad met je doet, is niet in woorden te beschrijven, maar weet Jacqueline wel in beeld over te brengen. Ook krappe deadlines en last minute verzoeken, heeft zij met glans doorstaan :-). Jacqueline heeft overigens ook interviews afgenomen toen het nieuwe stadhuis werd geopend, ook dat ging op zeer professionele wijze. Liset Spreuwenberg

sr. Communicatie Adviseur, Gemeente Weert

Een fantastisch netwerk

Voor de films die ik voor mijn klanten maak werk ik graag samen met andere enthousiaste professionals onder andere uit het creatieve collectief Perron C waar ik bij ben aangesloten. Zo heb ik een vaste geluidsman en voice-over Willem van den Top (Topvoice), werk ik graag samen met tekstschrijvers Margot Meijer (Belicht.nl) en Bas Poell (Bas Tekst en Communicatie). Ook heb ik een aantal zeer getalenteerde grafisch vormgevers in mijn netwerk, een echte topper is Inge Korten (Inge Korten Grafisch Ontwerp). Voor marketing advies werk ik onder andere samen met Floor Schoenmakers (EHS Communications) en Hans Corstjens (Buro Beeldvang).

nieuwsgierig geworden

Je loopt rond met 1001 vragen. Waarom niet even samen hardop denken.
Stel je vragen per skype, telefoon, mail of gewoon lekker samen met een bakkie koffie. Ik kom graag kennismaken.