Making Films

with a heart

Filmmaking is capturing what others don’t see and shape it into a breathtaking story

Of het nu het verhaal is van je bedrijf of van je grote liefde… Jouw verhaal mag zo mooi mogelijk verteld worden. Gemaakt om te delen. Bewaard voor later. Om van te genieten en trots op te zijn. Stories to Tell is een klein creatief bureau in het mooie zuiden van Nederland. Stories to Tell, dat ben ik: Jacqueline Slenders. Verliefd op beeld tover ik jouw verhaal om tot die magische film van jullie bijzondere dag. Of die unieke promo, die niet schreeuwt, maar je verhaal puur en ongepoetst met jouw publiek deelt. Mijn stijl is sympathiek, verhalend, artistiek en waar het mag… romantisch, vertederend, ontroerend. Geen poehaa, geen tralala… maar echte verhalen van echte mensen.

carool-platteel-hair-and-beauty-still-3
gilmore-girls-wedding-inspiration-still1

Promotiefilms

Geen push, geen pull. Maar echte verhalen over echte ondernemers, kunstenaars, bedrijven, scholen etc. Gepassioneerd, menselijk, kwetsbaar en krachtig.

Weddingfilms

Jullie dag wil je het liefste in een klein doosje bewaren en voor altijd van kunnen genieten. Dat kan! Met heel veel liefde, creativiteit en aandacht leg ik jullie dag vast voor later, voor morgen, voor vrienden of zelfs om op de avond zelf al van te genieten. Ik wil niets liever dan dat de film je raakt en je alle mooie momentjes weer herbeleefd. Voor meer informatie en mooie voorbeelden klik je hier.

2015 James Bond Spectre
2016 PRIMAL SILVERBACK EDITION Frame 1

Eventfilms

Een shortfilm van jouw event, om de beleving bij je bezoekers nog langer vast te houden, om een extra boodschap over te brengen of om voor een volgende keer promotioneel in te zetten. We maken de mooiste beelden, grijpen de juiste energie en verwerken daar jouw boodschap in. #unforgettable #makkelijktedelen 

Commercials

Jouw bedrijf, product, event of wat je ook maar onder de aandacht wil brengen, in the spotlight. Kort, verhalend, sympathiek en effectief. 

Met ons. In Weert.
Mr. Brown
Client slide
Carool Platteel
Koffie doen?

Je loopt rond met 1001 vragen. Waarom niet even samen hardop denken. Stel je vragen per skype, telefoon, mail of gewoon lekker samen met een bakkie koffie. Je bent hartstikke welkom op ons heerlijke kantoor.